Solo  


Martin Buono (f. 1986) er opvokset på Lolland hvor den musikalske guitarkarriere startede som 9 årig. I 2006 blev han optaget på Konservatoriet i København (DKDM) med klassisk guitar som hovedfag. som han færdiggjorde med en kanditatuddannelse af højeste karakter. Studerer nu på solistklassen som er en overbygning. I 2010 boede Martin et år i Sydspanien hvor han studerede flamenco. Masterclasses med navne som Pepe Romero, Goran Schölsher og Leo Brouwer, har videreuddannet Martin som musiker. 


Titlen "årets guitartalent" i 2009 i forbindelse med Aalborg internationale guitarfestival satte for alvor skub i karrieren. Udover stor erfaring med koncerter rundt omkring i landet, har Martin også bevæget sig udlands. Norge, Sverige, Spanien og ikke mindst Mexico som blev besøgt i 2011 med den dansk/mexikanske gruppe "Sounds of Mexico". Martin Buono er en del af Copenhagen Guitar Duo som har givet koncerter i bl. a. Den Sorte Diamant og i kirker landet rundt. Derudover er de dobbeltprisvinder ved Konservatoriet årlige kammermusikkonkurrence. Det musikalske udgangspunkt ligger i den klassiske musik, men tager store hop ud af mange andre musikalske grene. Eksempler på dette er spansk flamenco, argentinsk tango, brasiliansk choro, etc. Disse forskellige genrer kommer til udtryk i forskellige ensembler og projekter. Et udpluk derfra er beskrevet herunder. Copenhagen Guitar Duo 


Copenhagen Guitar Duo består af Allan Sjølin og Martin Buono. De spiller et mix af klassisk og verdensmusik og de forener det bedste af begge verdener. De er begge højt uddannede klassiske musikere ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har spillet sammen i over et årti med masser af erfaring, scenetække og originale fortolkninger af verdensmusik. Deres musik består af originale kompositioner, tango, brasiliansk, balkan, dansk samtidsmusik og listen fortsætter.  


Se mere info på www.copenhagenguitarduo.com 


Choro Vivo 


Choro Vivo tager jer med til Rio de Janeiro i slutningen af 1800-tallet, hvor afrikanske rytmer, europæiske melodier og indiansk længsel blev kastet ned i den musikalske smeltedigel og frem voksede choromusikken. I Rio mødes musikere og publikum til ”roda de choro”, en musikalsk sammenkomst, hvor man udfordrer hinanden i legen med de levende melodier og swingende rytmer. Choro Vivos koncerter tager form som en rigtig ”roda”, stedet hvor publikum og musikere forenes i spille - og lytteglæde, en social begivenhed der udspiller sig på spillesteder, barer, caféer, på gaden, hvor som helst med plads til livsglæde og spontanitet. 


Se mere info på www.chorovivo.dk  


De Costa a Costa 


Fra kyst til kyst - er en hyldest til folkemusik fra Spanien og Latinamerika. Gruppens base er Martin Buono og Gustav Rey, som med forskellige musikalske baggrunde giver deres bud på en cocktail af musik fra Latinamerika og Spanien. De udforsker fusionen mellem de blødere latinamerikanske genrer og flamencoens kraftfulde udtryk. De to ting komplementeres godt i musikernes intime musikalske udtryk.
Login


© 2013 Martin Buono  |    BOOKING 25 53 04 62  |    martinbuono@hotmail.com